Hjælp til tidsregistrering

Hvad er tidsregistrering?

Tidsregistrering eller timeregistrering bruges til at dokumentere arbejdstimer, pauser, ferie, sygdom mm. på et projekt eller given opgave. Der findes mange forskellige systemer, hvor man kan registrere sin tid, både til større virksomheder og hvis du er selvstændig; både online og offline baseret.

 

Rapido Consult tilbyder en komplet skabelon til tidsregistrering helt gratis. Ved brug af denne skabelon får du et struktureret overblik, over den tid du bruger til projekter hos en kunde. Det er et godt redskab for dig som selvstændig og for kunden på kort og længere sigt.

Tidsregistrering er en vigtig del af dagligdagen. Det bruges til at beskrive kort, hvad man har lavet og hvor mange timer man har brugt på den enkle opgave. Når måneden er afsluttet, sendes tidsregistreringen til os sammen med en faktura som afspejler de timer, man har brugt hos kunden.

 

Hvis du har brug for en fakturaskabelon, kan den hentes gratis her.

 

Nogle virksomheder har selv et system, hvor man skal tidsregistrer hvad man bruger sin tid på, her vil det selvfølgelig være oplagt at bruge det redskab, man får stillet til rådighed af kunden. Det er også en god idé at lave dit eget regnskab, over hvor lang tid du bruger på et projekt. Dette skal bruges til fakturering. På længere sigt kan det bruges, så du bedre kan sammensætte et realistisk bud på en samlet pris og tidshorisont for et projekt til en ny kunde.

Derudover kan du bruge skabelonerne til tidsregistrering ved brug i din egen virksomhed. Her kan udfyldes hvor meget tid, du bruger på at administration i din egen virksomhed eksempelvis på at skrive tilbud, markedsføre dig selv, kursus til kompetenceudvikling mm.

 

Rapido Consult har udarbejdet 4 gratis skabeloner til tidsregistrering i Excel, hvoraf 2 af dem er forskellige. Den ene er udarbejdet med de nødvendigste dele, der skal udfyldes, hvor den anden har yderligere kolonner til udfyldelse af pauser, ferie og sygdom. Begge skabeloner er ligeledes udformet på engelsk.

 

 

Download tidsregistreringsskabelon
nederst på siden
Simpel tidsregistrering
DANSK
Simple time registration
ENGLISH
Udvidet tidsregistrering
DANSK
Extended time registration
ENGLISH

Comments are closed.