Recruiting-as-a-Service

Recruiting-as-a-service

Hvis din virksomhed enten ikke har en dedikeret HR funktion eller hvis rekruttering ikke lige er jeres primære boldgade, så kan Rapido Consult hjælpe.

Vi har introduceret et koncept, som vi kalder Recruiting-as-a-Service, hvor vi tilbyder at håndtere alt omkring ansættelse til en fast månedlig ydelse, så vilkår og økonomi er kendte, faste og gennemskuelige.

Vi aftaler det forventede antal ansættelser over en given periode (typisk 12 måneder), hvorefter vi definerer kompetencer, profiler, økonomi, vilkår osv. Herefter kan virksomheden helt slippe ansættelsesprocessen, da Rapido Consult vil varetage al rekruttering på vegne af virksomheden i den aftalte periode.

 

Vi lærer din organisation at kende herunder kompetencebehov, kultur og teams, så vi hurtigt kan matche både kompetencer og ”soft-skills”.

  • Én navngiven HR-partner
  • Alle in-house fordelene i et out-house koncept
  • Gennemtestede processer og metoder
  • Gennemskuelige priser og vilkår
  • Skalerbar og fleksibel løsning
  • HR-funktionen kan hurtigt overleveres, når du selv kan
 
Ligegyldig om du skal ansætte én eller flere medarbejdere over det næste år, stiller vi de samme ydelser, metoder og processer til rådighed, som vi ville ved en fuld rekrutteringsproces. Derudover er der mulighed for at tilkøbe mange ydelser såsom onboarding, HR templates m.fl. Der er ligeledes indbyggede mekanismer til at håndtere uforudsete hændelser, såsom flere eller mindre antal ansættelser eller ændrede kompetencebehov. Ring til Rapido Consult idag og lad os sammen sikre succes gennem det vi er bedst til.

Ring til os på 2015 8040!

Så fortæller vi om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.